Commerciële ruimte (1)

Naast veertig prachtige woningen bevat Lindehof één commerciële ruimte. Deze bevindt zich op de begane grond van het schitterende hoekgebouw aan de zuidwestzijde. Een unieke zichtlocatie met veel aanloop. De bruto vloeroppervlakte meet ca. 75m2. De ruimte is vrij in te delen. De entree bevindt zich aan de zuidzijde. Hier beschik je ook over een eigen ‘Delfts stoepje’ met uitzicht op het park. Door de grote ramen is contact met buiten snel gemaakt. De wandel- en fietsroute garandeert veel passerend publiek. Kortom, een fijne ruimte in een prachtig gebouw op een toplocatie. Dat biedt veel kansen. Bijvoorbeeld voor een bescheiden koffiebar als ontmoetingsplek. Of een andere vorm van kleinschalig ondernemen.

Werken aan huis

Zie je mogelijkheden om hier jouw ondernemersdroom te verwezenlijken én wil je werken aan huis? In combinatie met de woning er boven is dit iets voor jou. Lees meer over bouwnummer 7 >>

Bouwnr. 8

Kavelopp. 99 m² BVO 75 m² Prijs Status VERKOCHT Gelegen langs een druk fietspad, mooie zichtlocatie, zuid georiënteerd terras.

Downloads

Een klein voorproefje van hoe Lindehof eruit komt te zien als je op de elektrische deelbakfiets langs rijdt.

Meld u aan via de kavelkaart