Herenhuizen (10 stuks)

Aan de oostzijde van Lindehof staan tien eigentijdse herenhuizen. Door de gevarieerde architectuur onderscheiden we vijf varianten, elk met zijn eigen, sterke karakter. In deze royale eengezinswoningen leent de living zich uitstekend voor een sfeervolle kamer en suite. Aan de achterzijde is de begane grond bovendien uit te breiden. Boven vind je standaard drie slaapkamers. De tweede verdieping kun je laten indelen en als je dat wenst, ook met een extra badkamer! Je woont hier aan een rustige fiets-wandelroute. Op jouw eigen stoepje voor de deur kun je een fijn zitje creëren. De achtertuin op het westen maakt het plaatje helemaal af. De woning biedt een achterom, berging en een heerlijke, eigen plek onder de zon.

Bouwnummer 13 en 14 (162 m2)

Kijkend vanaf links zijn dit de eerste twee herenhuizen in rij. Ze onderscheiden zich door de chique entree, die is afgeleid uit Art Deco architectuur uit de Utrechtse binnenstad: terugliggend met een fraaie betegelde boog erboven. Daarnaast is de gevel opgeluisterd met accenten in het metselwerk boven de ramen. Een statig geheel.

Bouwnummer 15, 16 en 17 (163 m2)

Deze drie herenhuizen zijn verrijkt met gevelvlakken van klamp metselwerk. Daarbij steekt het midden van de gevel door het dakoppervlak heen. Dit resulteert in prachtige verticaliteit. Ook gaaf: de huisnummers zijn in de architectuur geïntegreerd. De mooie, donkere kleur geeft je al een warm thuisgevoel als je de straat inloopt.

Bouwnummer 18 (174 m2)

Met zijn contrasterende, lichte kleur is dit herenhuis een opvallende verschijning. Grote raamvlakken versterken de strakke vormgeving. De woning staat op de knik in de gevellijn, waardoor je twee kanten op de straat in kunt kijken. Het huisnummer is al in de gevel verwerkt. Dit is een modern staaltje One of a Kind.

Bouwnummer 19 en 20 (179/161 m2)

Hoe langer je naar deze twee herenhuizen kijkt, hoe meer de rijke detaillering in het oog springt. Een terugliggende entree met luifel. Horizontale accenten van siermetselwerk. Verticale verspringing in de gevel. Een dakkapel in dezelfde frisse kleur baksteen, als Frans balkon met artistiek hekwerk. Elegantie tot in de top.

Bouwnummer 21 en 22 (163/159 m2)

Deze twee herenhuizen staan naast het lusthof. De puntgevels (bij bouwnummer 22 ook om de hoek!) voegen extra variatie toe aan het architectonische geheel van Lindehof. Ze zijn omlijst met gepoedercoat metaal. Samen met de betonnen kaders zorgen deze accenten voor een robuuste uitstraling. Een stoer én chic geheel.

Bouwnr. 13

Kavelopp. 121 m² Woonopp. 162 m² Opp. buitenruimte 58 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 14

Kavelopp. 110 m² Woonopp. 162 m² Opp. buitenruimte 48 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 15

Kavelopp. 121 m² Woonopp. 163 m² Opp. buitenruimte 59 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 16

Kavelopp. 119 m² Woonopp. 163 m² Opp. buitenruimte 57 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 17

Kavelopp. 118 m² Woonopp. 163 m² Opp. buitenruimte 57 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 18

Kavelopp. 121 m² Woonopp. 174 m² Opp. buitenruimte 57 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 19

Kavelopp. 122 m² Woonopp. 179 m² Opp. buitenruimte 52 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 20

Kavelopp. 116 m² Woonopp. 161 m² Opp. buitenruimte 54 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 21

Kavelopp. 116 m² Woonopp. 163 m² Opp. buitenruimte 55 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Bouwnr. 22

Kavelopp. 120 m² Woonopp. 159 m² Opp. buitenruimte 56 m² Prijs Status VERKOCHT West georiënteerde tuin, mogelijkheid tot het toevoegen van een badkamer op de tweede verdieping, veel woonoppervlak.

Downloads

Meld u aan via de kavelkaart