Meerwerkopties, keukens en badkamer

Jouw huis moet voldoen aan jouw wensen. Wil je een extra slaap- of werkkamer creëren? Een uitgebouwde woonkamer? Of misschien luxere tegels en sanitair? Elke woning biedt zijn eigen meerwerkopties.

Sanitair & tegelwerk

Voor het tegelwerk en sanitair bieden wij standaard een afgewerkte toiletruimte en badkamer. Je kunt hier standaard kiezen uit twee type wandtegels en een viertal type vloertegels. De toiletruimte en badkamer worden standaard al voorzien van hoogwaardige sanitaire voorzieningen. Is de standaard afwerking niet helemaal jouw smaak of wil je meer halen uit jouw badkamer? Geen probleem! Wij werken bij Lindehof samen met Van Wanrooij Warenhuys. Zij helpen jou daar graag verder met het samenstellen van jouw droom badkamer en toiletruimte. Met onze woonconsulent en de mensen in de showroom van Van Wanrooij Warenhuys kun je hierover duidelijke afspraken maken.

Laat je inspireren en
geniet zoals jij wilt

Keukens

Niets is zo smaakgebonden als een keuken. Daarom leveren wij de woningen standaard zónder keuken op. Zo heb jij alle ruimte om je droomkeuken te realiseren. Ook als keukenpartner hebben wij Van Wanrooij Warenhuys geselecteerd. Hier kun je al je wensen laten vertalen naar een optimaal plaatje, zodat direct na de oplevering jouw droomkeuken geplaatst kan worden. Van Wanrooij Warenhuys kent bovendien dezelfde hoge kwaliteitsnormen als Ooms Wonen, zowel qua product als service.

image

Inspiratie opdoen

Welke stijl past bij jou? Om je te helpen kiezen heeft Van Wanrooij Warenhuys vier stijlhuizen ingericht: puur, modern, trendy en klassiek. Kies je liever vanuit een materiaaltype, zoals marmer, beton, hout of mozaïek? Dan is de splinternieuwe inspiratie verdieping iets voor jou. Neem een kijkje in onze virtuele tour! Je kunt ook alvast inspiratie opdoen bij het inspiratieplatform van dit moment: Pinterest. Hierop maak je zelf een verzameling van je favorieten afbeeldingen. Dit kun je delen met onze adviseur voordat je op afspraak komt, heel handig! Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.