Koper informatie

Een helder traject

Klant is koning

Ooms Wonen streeft dan ook naar een goede relatie met jou als koper. En aangezien een koop- en bouwtraject voor de meeste mensen geen alledaagse kost is, begeleiden wij je graag. Elke woning is anders. Bovendien kun je kiezen uit een gevarieerd optiemenu om de woning af te stemmen op jouw persoonlijke smaak. Maar is jouw wens wel de slimste optie? Welke combinaties zijn er precies mogelijk? Zijn de kosten dan nog in verhouding?

Individueel advies voor de bouw

Voor al dit soort vragen staat onze woonconsulent voor je klaar. Neem gerust schetsen mee zodat wij meteen een realistisch en helder advies kunnen geven. Het gaat erom dat jij de beste keuzes maakt, zowel qua woongenot als kosten. Onze woonconsulent blijft gedurende het totale bouwproces jouw contactpersoon.

Betrokkenheid tijdens de bouw

Tijdens de bouw kun je deelnemen aan speciale rondleidingen op de bouwplaats. De opzichter geeft uitleg en uiteraard kun je je eigen woning bekijken.

Online woningdossier

Koop je een woning in Lindehof, dan krijg je een eigen online woningdossier. Hierin vindt je alle informatie over jouw nieuwe woning. Plattegronden, technische gegevens, je keuzes voor meerwerkopties en de planning. Maar ook alle correspondentie tussen jou en de ontwikkelaar. Alles overzichtelijk op één plek, 24/7 binnen handbereik en veilig opgeslagen.

Makelaar

Beumer Garantiemakelaars verzorgt het verkooptraject. Eén van hun makelaars is het vaste aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van de verkoop.

Hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente en het maximale hypotheekbedrag. Bij De Hypotheekshop De Meern nemen we je persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. Want iedereen - en dus ook elk hypotheekadvies - is uniek. Of je nu start of doorstroomt op de woningmarkt.

Zonder kosten kennismaken

Wij vinden dat je alleen persoonlijk financieel advies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we graag eerst kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening.

image

Beumer Garantiemakelaars

T 030-6776000 E nieuwbouw@beumer.nl