Ligging, bereikbaarheid

Het beste van oud en nieuw

Enerzijds grenst Leeuwesteyn aan het levendige Leidsche Rijn, anderzijds aan het Amsterdam-Rijnkanaal met aan de overkant Oog in Al. En ook de rest van Utrecht ligt aan je voeten! Prachtig uitzicht over het Oeverpark en het water. Wandelen in het mooie Willem-Alexanderpark naast de deur. Al je dagelijkse voorzieningen op loopafstand in Leidsche Rijn Centrum. Het oude centrum op nog geen kwartiertje fietsen. Leeuwesteyn is een absolute toplocatie, speciaal voor jou ontwikkeld.

Thuiskomen in Lindehof

Brug tussen oude en nieuwe stad

Bovendien is er natuurlijk de uitstekende fietsverbinding tussen Leeuwesteyn en het centrum van Utrecht. Leeuwesteyn slaat immers letterlijk een brug tussen beide gebieden. Hier raakt de nieuwe stad de oude stad. En jij profiteert van alle voordelen.

Uitstekend bereikbaar

Of je nu een voorkeur hebt voor de auto of openbaar vervoer, Leeuwesteyn is altijd perfect bereikbaar. De oprit naar de A2 ligt op enkele minuten rijden, evenals de aansluiting op de A12. Bushaltes om de hoek. Treinstation Utrecht Leidsche Rijn op steenworp afstand.

Thuiskomen in Lindehof

Bouwveld Lindehof ligt met de korte zijde aan het verlengde van de Dafne Schippersbrug, de Statendaalder. Aan de westzijde grenst Lindehof aan het Willem Alexanderpark, terwijl ook park Leeuwesteyn lonkt. Hier is het fijn thuiskomen.

Enerzijds de rustige woonbestemming aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Willem Alexanderpark, anderzijds dicht bij alle voorzieningen van zowel Leidsche Rijn Centrum als van de oude stad.

Elektrische deelbakfietsen De bewoners van Lindehof krijgen de beschikking over twee elektrische bakfietsen. Super praktisch en veel duurzamer dan een korte rit met de auto. Gewoon vooraf even reserveren en gaan!